Privat Coaching Online

Skäller på besökare

Problemhund stressad hund skäller på besökare

Blir din hund stressad och skäller på besökare? Hur skulle det kännas om det knackade på dörren och allt var tyst? 

Mitt online coaching program hjälper dig uppnå lugn och harmoni hemma när besökare kommer och hälsar på.

Tillsammans förbättrar vi din hunds hälsa och beteende så att du aldrig behöver känna dig stressad när besökare kommer igen.

Psssst…. Vi måste prata.

B

Känner du ångest över att bjuda hem folk på fika? Du har säkert försökt träna din hund att sitta och vänta på att besökarna kommer in, men det funkar inte så bra…

Känner du dig mer och mer isolerad och känner att varje besök är en ett enda stort stresspåslag för dig och din hund? 

Jag förstår hur det känns att vara fast i en daglig spiral av skam och frustration över din hunds beteende. 

Låt mig göra en sak klar från början…. Du är INTE ensam och det är INTE DITT FEL! Jag skulle aldrig skylla på dig. Du är den bästa hussen/matten din hund kan någonsin ha. Bara att du är här just nu, betyder att du vill det bästa för din hund.

Det är mitt jobb att hjälpa dig utveckla de verktyg du behöver för att uppnå ett stressfritt liv med din hund. Så om du är redo att lära dig mer om hur jag kan hjälpa dig, fortsätt läsa! 👇

Tillsammans kan vi visa världen hur fantastisk din hund verkligen är!

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Väldigt bra förklaringar så man förstår varför hunden reagerar som den gör och toppenbra övningar som är som skräddarsydda för just er!
 
Jag ser framåt emot våran träning och är säker på att den tar oss hästvägar framåt.
 
Fokus på vår privatonlinecoaching var att skapa lugn för hunden för att klara av alla triggers vår hund har. På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.
 
Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar⭐
Tack för hjälpen, Ulrika.

– Mia & Bailey

DAGS ATT BALANSERA DIN HUNDS LIV!

Stress hos hundar är ett tecken på en inre obalans. Hälsa, stress och beteende är nära länkat. Om en av dem är ur balans, kommer resten vara det också. Det många tror endast är ett beteendeproblem är ofta stress- eller hälsorelaterat.

Att kunna hjälpa dig med alla tre av de här delarna är unikt, och utan det här holistiska perspektivet kommer ingen träning varken bli långvarig eller framgångsrik. Det här är anledningen till att din träning hittills inte fungerat.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

Nyligen fick jag frågan varför jag valt att arbeta med stressade hundar. Den enkla anledningen är att jag har varit där själv. Jag har skämts över min hund och känt ångest inför varje besök. Jag vet hur det känns att ha en hund som skäller på alla besökare. 

Jag förstår hur de där blickarna känns att dra sig för att bjuda hem någon. Världen blir mindre och mindre för varje dag som går.

Det här är anledningen till att jag valt att jobba med just dig. Du förtjänar en tränare som lyssnar på dig och förstår vad du går igenom. Hos mig får du och din hund min fulla uppmärksamhet. Jag vill att du ska känna dig stöttad och lyssnad på, och så klart vill jag att du ska se de framsteg du och din hund förtjänar. Allt för att ni ska lämna de jobbiga känslorna bakom er och börja njuta av livet igen.

Många tränare, instruktörer och hundpsykologer där ute kommer inte kunna hjälpa dig på det sättet jag kan. Tro mig, jag har varit till många under de senaste 10 åren, men ingen tänker på att hundens hälsa och stressnivåer kan spela roll. Jag var likadan, länge. Men märkte snart att jag inte såg några långvariga resultat. Därför började jag lära mig mer och mer om hur hundmat och beteende hänger ihop och kan påverka hundens humör och hälsa. Det här är grädden på moset som ger alla mina kunder den framgång de förtjänar.

Redo för en förändring?

B

PRIVAT COACHING ONLINE

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

Såhär kan jag hjälpa dig

I våra 90 minuters träningspass online, eller på plats Torpshammar (du bestämmer) guidar jag dig genom den teori och övningar som jag hand-plockat för din hunds personlighet. Du kan välja att göra träningspassen varannan vecka eller en gång i månaden. 

Jag vill ha en långvarig relation med alla mina kunder och de flesta stannar med mig i 6 månader eller längre. Jag finns där tills du känner dig redo att gå vidare. 

Du kommer bli en expert på din hunds hälsa och stressnivåer och du kommer få alla verktyg för att kunna stoppa problem redan innan de händer. Utöver det här får du enkla övningar du lätt kan integrera i din vardag. Träning med mina metoder är kul för dig och din hund, och kräver inte flera timmars tid varje dag. 

Alla övningar och teoripass finns tillgängliga på en onlineplattform, så du kan kolla på dem om och om igen precis när du vill. 

Kort och gott, du kommer lära känna din hund från insidan ut, så att du vet exakt varför de skäller och gör utfall samt hur du  tränas upp din hunds förmåga att klarar av alla stressiga situationer ni stöter på dagligen. 

Summering

v

90 min coaching samtal (online eller Torpshammar)

Välj om du vill höras varannan vecka eller en gång i månaden. 

Djupdykning i kost och hälsa

…så att du är helt säker på att din hund måst så bra som möjligt.

Tillgång till teori och övningar via onlineplattformen

Allt tillgängligt dygnet runt, precis när du vill. 

Hand-plockade övningar för din hund

…så att du vet att din hund får exakt rätt hjälp utifrån hans personlighet och problem. 

Djupdykning i stress och stresshantering

…så du kan lära din hund att hantera sin stress på rätt sätt. 

3 paket att välja på

Jag sätter ihop tre prisförslag för dig så att du kan välja det som passar just din budget. 

Din hund är unik och förtjänar ett unikt träningsprogram!

Paket startar från 1590kr

Låter det intressant? Skicka ett mejl där du berättar mer om din hund och ert problem.