Privat Coaching 

Separationsångest

Hur skulle det kännas om du kunde lämna din hund hemma utan att vara orolig? 

Jag hjälper din hund få tillbaka lugnet och tryggheten då du åker hemifrån.

Tillsammans förbättrar vi din hunds hälsa och beteende så att du aldrig behöver känna dig orolig över din hund igen.

Psssst… Vi måste prata!

B

Känner du ångest över att åka hemifrån? Varje gång du lämnar din hund vill du tillbaka så snabbt som möjligt. 

Du har säkert redan försökt att lämna din hund 1 min, 2 min, 5 min osv men det hjälper inte. 

Känner du dig mer och mer isolerad och väljer att stanna hemma allt oftare?

Jag förstår hur det känns att vara fast i en daglig spiral av ångest och oro över din hunds beteende.

Låt mig göra en sak klar från början…. Du är INTE ensam och det är INTE DITT FEL! Jag skulle aldrig skylla på dig. Du är den bästa hussen/matten din hund kan någonsin ha. Bara att du är här just nu, betyder att du vill det bästa för din hund.

Det är mitt jobb att hjälpa dig utveckla de verktyg du behöver för att din hund ska klara av att vara ensam hemma. Så om du är redo att lära dig mer om hur jag kan hjälpa dig, fortsätt läsa! 👇

Det är dags för din hund att hitta sitt zen!

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Väldigt bra förklaringar så man förstår varför hunden reagerar som den gör och toppenbra övningar som är som skräddarsydda för just er!
 
Jag ser framåt emot våran träning och är säker på att den tar oss hästvägar framåt.
Tack för hjälpen, Ulrika.

– Mia & Bailey

DAGS ATT BALANSERA DIN HUNDS LIV!

Stress hos hundar är ett tecken på en inre obalans. Hälsa, stress och beteende är nära länkat. Om en av dem är ur balans, kommer resten vara det också. Det många tror endast är ett beteendeproblem är ofta stress- eller hälsorelaterat.

Att kunna hjälpa dig med alla tre av de här delarna är unikt, och utan det här holistiska perspektivet kommer ingen träning varken bli långvarig eller framgångsrik. Det här är anledningen till att din träning hittills inte fungerat.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

Nyligen fick jag frågan varför jag valt att arbeta med stressade hundar. Den enkla anledningen är att jag har varit där själv. Jag har haft ångest så fort jag lämnat min hund ensam och gråtit när jag kommit hem och sett hur stressad min hund är. 

Det här är anledningen till att jag valt att jobba med just dig. Du förtjänar en tränare som lyssnar på dig och förstår vad du går igenom. Hos mig får du och din hund min fulla uppmärksamhet. Jag vill att du ska känna dig stöttad och lyssnad på, och så klart vill jag att du ska se de framsteg du och din hund förtjänar. Allt för att ni ska lämna de jobbiga känslorna bakom er och börja njuta av livet igen.

Många tränare, instruktörer och hundpsykologer där ute kommer inte kunna hjälpa dig på det sättet jag kan. Tro mig, jag har varit till många under de senaste 10 åren, men ingen tänker på att hundens hälsa och stressnivåer kan spela roll. Jag var likadan, länge. Men märkte snart att jag inte såg några långvariga resultat. Därför började jag lära mig mer och mer om hur hundmat och beteende hänger ihop och kan påverka hundens humör och hälsa. Det här är grädden på moset som ger alla mina kunder den framgång de förtjänar.

Lima tränar på att ligga kvar när matte går ut ur rummet, medan Ulrika håller koll på honom via zoom.

VARFÖR TRÄNING PÅ DISTANS? 

Det här är ett arbetssätt jag valt långt före pandemin eftersom det är det mest effektiva sättet att jobba med stressade och ångestfyllda hundar.

När vi arbetar på distans tar vi bort all onödig stress, som att resa till en ny miljö  och vänja sig vid en ny person (hundinstruktören) och istället tränar vi där du verkligen vill att din hund ska kunna slappna av, hemma. Här kan vi träna utan stress vilket betyder att din hund faktiskt kan ta in det vi vill lära honom/henne, och när du känner dig lugn i din hemmiljö kan du också ta in all den kunskap du behöver för att hjälpa din hund.

Distansträning är helt enkel nyckeln till snabba framsteg för som vill träna bort din hunds separationsångest. 

Redo för en förändring?

B

PRIVAT COACHING 

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

Såhär kan jag hjälpa dig

I våra 60 minuters träningspass online,  guidar jag dig genom den teori och övningar som jag hand-plockat för din hunds personlighet. 

Jag vill ha en långvarig relation med alla mina kunder och de flesta stannar med mig i 6 månader eller längre. Jag finns där tills du känner dig redo att gå vidare.

Du kommer bli en expert på din hunds hälsa och stressnivåer och du kommer få alla verktyg för att kunna stoppa problem redan innan de händer. Utöver det här får enkla övningar du lätt kan integrera i din vardag. Träning med mina metoder är kul för dig och din hund, och kräver inte flera timmars tid varje dag.

Kort och gott, du kommer lära känna din hund från insidan ut, så att du vet exakt varför de skäller och gör utfall samt hur du  tränas upp din hunds förmåga att klarar av alla stressiga situationer ni stöter på dagligen.

Summering

v

60 min coaching samtal via Zoom (online video chatt)

Vi hörs varannan vecka och går igenom er personliga träningsplan. 

Djupdykning i kost och hälsa

…så att du är helt säker på att din hund måst så bra som möjligt.

Hand-plockade övningar för din hund

…så att du vet att din hund får exakt rätt hjälp utifrån hans personlighet och problem. 

Djupdykning i stress och stresshantering

…så du kan lära din hund att hantera sin stress på rätt sätt. 

Din hund är unik och förtjänar ett unikt träningsprogram!

Låter det intressant? Skicka ett mejl där du berättar mer om din hund och ert problem