Privat Coaching 

Reaktiv Hund

Reaktiv hund

S

Det här kan vara du om 6 månader!

Hur skulle det kännas att gå på en promenad UTAN att behöva oroa dig för vad som kan dyka up runt nästa knut?

Jag hjälper dig uppnå stressfria promenader, så att du inte behöver känna dig nervös eller frustrerad någonsin igen!

Tillsammans förbättrar vi din hunds hälsa och beteende så att din hund kan njuta av livet igen.

Psssst…. Vi måste prata.

B

Känner du en klump i magen varje gång det dyker upp någon i fjärran på promenaden? Du försöker kanske avleda din hund med alla knep du kan men vet att den där explosionen av skall kommer hända när du kommer närmare. 💥

Blir du stirrad på och kanske till och med hånad av andra hundägare på promenaden? Såhär jobbigt skulle det ju inte va att ha hund…..

Jag förstår hur det känns att vara fast i en daglig spiral av skam och frustration över din hunds beteende. Det här är livet för en husse eller matte med reaktiv hund. 

Låt mig göra en sak klar från början…. Du är INTE ensam och det är INTE DITT FEL! Jag skulle aldrig skylla på dig. Du är den bästa hussen/matten din hund kan någonsin ha. Bara att du är här just nu, betyder att du vill det bästa för din hund.

Det är mitt jobb att hjälpa dig utveckla de verktyg du behöver för att uppnå ett stressfritt liv med din hund. Så om du är redo att lära dig mer om hur jag kan hjälpa dig, fortsätt läsa! 👇

Tillsammans kan vi visa världen hur fantastisk din hund verkligen är!

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Väldigt bra förklaringar så man förstår varför hunden reagerar som den gör och toppenbra övningar som är som skräddarsydda för just er!
 
Jag ser framåt emot våran träning och är säker på att den tar oss hästvägar framåt.
 
Fokus på vår privatonlinecoaching var att skapa lugn för hunden för att klara av alla triggers vår hund har. På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.
 
Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar⭐
Tack för hjälpen, Ulrika.

– Mia & Bailey

DAGS ATT BALANSERA DIN HUNDS LIV!

Reaktivitet hos hundar är ett tecken på en inre obalans. Hälsa, stress och beteende är nära länkat. Om en av dem är ur balans, kommer resten vara det också. Det många tror endast är ett beteendeproblem är ofta stress- eller hälsorelaterat. 

Att kunna hjälpa dig med alla tre av de här delarna är unikt, och utan det här holistiska perspektivet kommer ingen träning varken bli långvarig eller framgångsrik. Det här är anledningen till att din träning hittills inte fungerat.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

Nyligen fick jag frågan varför jag valt att arbeta med reaktiva hundar. Den enkla anledningen är att jag har varit där själv. Jag har skämts över min hund och känt ångest inför varje promenad. Jag har kollat över axeln var femte sekund och känt mig nervös att gå runt ett hörn. Jag vet hur det känns att ha en reaktiv hund. 

Jag vet att man ofta blir satt längst bak i klassen när man försöker gå på kurs, och jag förstår hur de där blickarna känns som man får från andra hundägare. Världen blir mindre och mindre för varje dag som går. 

Det här är anledningen till att jag valt att jobba med just dig. Du förtjänar en tränare som lyssnar på dig och förstår vad du går igenom. Hos mig får du och din hund min fulla uppmärksamhet. Jag vill att du ska känna dig stöttad och lyssnad på, och så klart vill jag att du ska se de framsteg du och din hund förtjänar. Allt för att ni ska lämna de jobbiga känslorna bakom er och börja njuta av livet igen. 

Många tränare, instruktörer och hundpsykologer där ute kommer inte kunna hjälpa dig på det sättet jag kan. Tro mig, jag har varit till många under de senaste 10 åren, men ingen tänker på att hundens hälsa och stressnivåer kan spela roll. Jag var likadan, länge. Men märkte snart att jag inte såg några långvariga resultat. Därför började jag lära mig mer och mer om hur hundmat och beteende hänger ihop och kan påverka hundens humör och hälsa. Det här är grädden på moset som ger alla mina kunder den framgång de förtjänar. 

Dixie och hennes ägare tränar impulskontroll med Ulrika över Zoom

VARFÖR TRÄNING PÅ DISTANS? 

Det här är ett arbetssätt jag valt långt före pandemin eftersom det är det mest effektiva sättet att jobba med reaktiva hundar.

Genom att jobba online eliminerar vi extremt mycket onödig stress för din hund. Du har säkert varit på en kurs eller två där din hund blivit så stressad att han skällt sig genom alla 6 veckor? Eller så har du märkt att din hund snabbt vänjer sig vid de andra ägarna och hundarna på kursen men så fort ni kommer hem är det samma gamla visa?

När vi arbetar på distans tar vi bort all onödig stress, och din hund kan faktiskt ta in det vi vill lära honom/henne, och när du känner dig lugn i din hemmiljö kan du också ta in all den kunskap du behöver för att hjälpa din hund. 

Distansträning är helt enkel nyckeln till snabba framsteg för dig med reaktiv hund. 

Redo för en förändring?

B

PRIVAT COACHING på distans

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

Såhär kan jag hjälpa dig

I våra 90 minuters träningspass online,  guidar jag dig genom den teori och övningar som jag hand-plockat för din hunds personlighet. 

Jag vill ha en långvarig relation med alla mina kunder och de flesta stannar med mig i 6 månader eller längre. Jag finns där tills du känner dig redo att gå vidare.

Du kommer bli en expert på din hunds hälsa och stressnivåer och du kommer få alla verktyg för att kunna stoppa problem redan innan de händer. Utöver det här får enkla övningar du lätt kan integrera i din vardag. Träning med mina metoder är kul för dig och din hund, och kräver inte flera timmars tid varje dag.

Kort och gott, du kommer lära känna din hund från insidan ut, så att du vet exakt varför de skäller och gör utfall samt hur du  tränas upp din hunds förmåga att klarar av alla stressiga situationer ni stöter på dagligen.

Summering

v

60 min coaching samtal via Zoom (online video chatt)

Vi hörs varannan vecka och går igenom er personliga träningsplan. 

Djupdykning i kost och hälsa

…så att du är helt säker på att din hund måst så bra som möjligt.

Hand-plockade övningar för din hund

…så att du vet att din hund får exakt rätt hjälp utifrån hans personlighet och problem. 

Djupdykning i stress och stresshantering

…så du kan lära din hund att hantera sin stress på rätt sätt. 

Din hund är unik och förtjänar ett unikt träningsprogram!

Låter det intressant? Skicka ett mejl där du berättar mer om din hund och ert problem.