Dags att berätta mer om mina coaching paket!

Obi… en fantastisk kund som du kan läsa mer om på bloggen. 

S

Hejsan!
Jag är SÅ GLAD att just du har hittat hit! Som du vet har ju jag valt att enbart jobba med hussar och mattar som har stressade hundar, precis som din hund så jag hjälper er mer än gärna.

Jag förstår att varje dag är jobbig just nu och att det känns hopplöst ibland. Jag lovar att det finns hopp och att vi tillsammans kan lösa det här för din hund. Så om du är redo att lära dig nya verktyg och jobba mot lugn och harmoni, läs vidare!

Här är en liten kort summering av mina metoder… om du skippade att läsa dem på förra sidan (du vet vem du är.. 🙈). Har du redan läst allt om mig, hoppa vidare till nästa del!

  1.  Jag använder inte bestraffningar i min träning – jag tror inte det leder till något gott för hunden eller ert förhållande.
  2.  Jag skyller aldrig på dig. Det är INTE ditt fel, om du någonsin trott på det. Vi gör bara så gott vi kan utifrån vad vi vet för stunden.
  3.  Jag tror starkt på att hundens hälsa och beteende hänger ihop och vi kommer prata mycket om det under coachingen tillsammans.
  4.  Jag tror inte på att man kan motionera bort problembeteenden. Visst kan hunden bli lugnare för stunden men dagen efter är man tillbaka till ruta ett igen när hunden vaknar med ett fullt batteri av energi. Istället får de som jobbar med mig lära sig hur man får en hund som kan slappna av lättare och oftare så att kroppen kan ta hand om de stresshormoner som svämmar över i kroppen varje dag på en reaktiv hund. Bara med det här har många sett extremt stora framsteg med sina hundar och det är basen för ett harmoniskt liv med din hund.
  5.  Personligheten på din hund styr vad du måste träna på och alla träningsplaner är personliga. 99% av mina övningar sker hemma så att din hund kan bygga upp de färdigheter han behöver i när de stressiga situationerna väl dyker upp. På så sätt kommer din hund lära sig mycket snabbare och utan onödig stress!

Du kanske ser att jag är superpassionerad inför vad jag gör. 😊
Jag älskar verkligen att hjälpa entusiastiska hundägare som dig med stressade hundar att hitta sitt zen i livet, så att du aldrig behöver skämmas för din hunds beteende igen.

Allt utan att betala tiotusentals kronor på andra hundpsykologer utan resultat.

Nu är vi redo att prata coaching paket!
B
DJUPDYKANDE BETEENDECOACHING MED ULRIKA

Här är alla övningar och teori handplockade för din hund. Du får 5 zoomträffar på 60-90 minuter där vi går igenom era personliga övningar live och du kan självklart fråga frågor och bolla med mig så mycket du vill under och mellan era träffar. Du får också tillgång till teorivideos och alla inspelade övningar via plattformen, så du har all hjälp du behöver även mellan träffarna.

 

Som en BONUS får du också en extra online lektion med övningar som du kan bita tänderna i redan innan vi ses. Du kan välja att utnyttja dina fem zoomträffar när du vill inom 6 månader och få full support från mig hela vägen. Förutom stress och stresshantering kommer vi djupdyka i kosten och hälsans påverkan på beteende och mycket, mycket mer.

För vem?

Det här är paketet för dig som vill gå på djupet i varför din hund gör som han gör så att du kan förstå din hund helt och hållet. Alla hundar och problem är välkomna att boka det här paketet.

Summering och Pris

Du får 5 privatcoaching träffar med Ulrika på 60-90 minuter, support och tillgång till plattformen i 6 månader. BONUS, en extra onlinelektion så du kan börja träningen direkt. Priset för det här djupdykande beteendepaketet är 1990kr per månad x 6.

OBS: Jag jobbar bara med 3 kunder samtidigt så om du gillar det du sett hittills vill jag bjuda in dig att vara en av dem.

Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp

“Vi provade olika tränare både online och privata kurser där han fick träffa tränaren, men inga av de hjälpte. Du verkligen känner hundar och att du gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har haft och tränat med. Du är helt fantastisk och ja, du vände på allting, helt enkelt.”

– Aura, Kosmos matte

“På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.”

– Mia, Baileys matte

TRÄNINGSCOACHING MED MIA

Med Mia får du 4 privatträffar via Zoom på ca 60 min varannan vecka. Här går ni igenom alla övningar live och du kan så klart fråga så många frågor du vill. Även här ingår inspelade övningar på plattformen, precis som ovan.

Jag coachar såklart Mia i bakgrunden och vi lägger planen tillsammans. Du kan läsa mer om Mia på hemsidan under ”Om Ulrika”.

För vem?

Det här paketet rekommenderas för enklare reaktivitetsproblem eller besöksstress.

Summering och Pris

Du får 4 privatcoaching träffar på ca 60 min med Mia plus support och tillgång till online plattformen i fyra månader. Priset för det här fantastiska paketet brukade vara 1600 kr per månad men just nu kostar det bara 1390kr per månad x5. 

Mia har en plats kvar i januari just så anmäl snart om du vill vara med. 

Frågor?

B

HÄR ÄR SVAR PÅ DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Redo att boka?? Scrolla förbi den här sektionen för att skicka in din förfrågan.
Jag har familj med barn och vi har inte mycket tid över?

Inga problem!

De flesta av mina kunder är barnfamiljer (precis som mig). Jag kommer hjälpa dig att jobba “smartare, inte mer”. Vi väver in träningen i vardagen så mycket som möjligt så att du inte behöver spendera extra tid på träning, utan istället lär jag dig hur du kan utnyttja den tid du redan spenderar med din hund på ett bättre sätt.

Jag har familj med barn och vi har inte mycket tid över?

Inga problem!

De flesta av mina kunder är barnfamiljer (precis som mig). Jag kommer hjälpa dig att jobba “smartare, inte mer”. Vi väver in träningen i vardagen så mycket som möjligt så att du inte behöver spendera extra tid på träning, utan istället lär jag dig hur du kan utnyttja den tid du redan spenderar med din hund på ett bättre sätt.

Jag blir lätt överväldigad av mycket information. Kommer det här bli för svårt för mig?

Jag förstår, och det kan bli en del information när ni ses men vi tar all träning ett steg i taget för att undvika stress. Efter varje träff gör jag en prioritetslista för dig som jag skickar via mejl så att du vet exakt vilka övningar som ska prioriteras för din hund. 

Du får dessutom en inspelning av våra samtal så du kan gå tillbaka och lyssna igen så många gånger du vill.

Jag vet inte om min hund kan ändra sitt beteende?

Ibland är det lätt att fastna i negativa tankar, men än så länge har jag inte träffat någon hund som inte gör framsteg under tiden jag coachar dem. Träning är en lång process och jag finns där att guida dig när du behöver hjälp och stöd.

Om du vill ha lite inspiration kan du gärna kika på mina omdömen och kundberättelser: https://www.ulrikamarwick.com/omdomen/

Kan jag betala en klumpsumma istället?

Självklart! Du får också upp till 10% rabatt om du väljer att betala allt direkt. 

Jag är lite rädd för att vi måste ändra på hela vår rutin

Jag förstår din rädsla, och visst kommer vi göra några förändringar men de flesta känner att de förändringar vi gjort under coachingen gör det lättare för familjen snarare än svårare.

Jag vet också att både människor och hundar tycker det är jobbigt med snabba förändringar så vi gör allt gradvis så att alla mår bra.

Jag är lite rädd för att vi måste ändra på hela vår rutin

Jag förstår din rädsla, och visst kommer vi göra några förändringar men de flesta känner att de förändringar vi gjort under coachingen gör det lättare för familjen snarare än svårare.

Jag vet också att både människor och hundar tycker det är jobbigt med snabba förändringar så vi gör allt gradvis så att alla mår bra.

Jag vet inte om vi har råd

Om du känner dig orolig, hör av dig! Det finns alltid betalningsplaner vi kan ordna.

Anledningen till mina priser är att min utbildning hos flera olika internationella beteendevetare och min expertis med stressade och reaktiva hundar gör att du får specialsydd hjälp för din hund som är unik. Allt för att du inte ska behöva boka coach efter coach utan framgång… för det är riktigt dyrt.

Mia hade testat många andra innan och hon säger: “På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.” Fler omdömen här

Hur kan du hjälpa på ett sätt som alla andra tränare vi träffat inte kunde?

Idag i Sverige finns det ingen annan hundcoach som jobbar med stress och hälsa på det sättet jag gör. Det är unikt. Dessutom är det få som skräddarsyr program för hunden utifrån deras personlighet, vilket gör varje coaching kund unik. Allt du lär dig hos mig är nytänkande och innovativt och jag tar kunskap från den senaste forskningen och hjälper dig att se snabbare och bättre resultat.

Aura säger: “Vi provade olika tränare både online och privata kurser där han fick träffa tränaren, men inga av de hjälpte. Vi bestämde oss att försöka en gång till att söka efter hjälp och så hittade vi Ulrika. Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj. 🥰 Fler omdömen här

Läs gärna mer om mina metoder här: https://www.ulrikamarwick.com/metoder-filosofi/

DAGS ATT BOKA!

Jag och Mia älskar att hjälpa entusiastiska, drivna hundägare som dig att förstå din hund på djupet, så att du aldrig behöver känna dig frustrerad över hans/hennes beteende igen. 

Om du är redo för en förändring – skicka en anmälan idag så hör vi av oss inom kort!

Gör din anmälan här

Q