Omdömen

Omdömen

Obi

“Jag går just nu din onlinekurs för reaktiva hundar med vår hund Obi. Vi har ständigt gjort små framsteg med Obi och hans reaktivitet men under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg. Idag gjorde Obi sitt bästa hundmöte någonsin!

Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fått via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi!” 

Jenny

Har gått privat coachning med Ulrika och är otroligt imponerad över både kompetens och pedagogik. Jättebra upplägg både fysiskt och online och perfekt med inspelade filmer att ta del av mellan träffarna. Har fått ett jättebra verktygslåda att ta med oss för att hantera stress och reaktivitet. Mycket bonuskunskap dessutom! Rekommenderar varmt!

Mia

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Väldigt bra förklaringar så man förstår varför hunden reagerar som den gör och toppenbra övningar som är som skräddarsydda för just er!
Jag ser framåt emot våran träning och är säker på att den tar oss hästvägar framåt.
Fokus på vår privatonlinecoaching var att skapa lugn för hunden för att klara av alla triggers vår hund har.
På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.
Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar⭐
Tack för hjälpen, Ulrika.
Vi hörs snart igen när vi hunnit med alla superbra tips! ❤

Madelene

Känns som Ulrika har svar på vilken fråga man än skulle kunna ställa om hundar!
Otrolig kunskap ⭐️

Maria

Ulrika är den utan tvekan bästa hundtränaren jag gått för. Så bra på att förklara saker och att lära ut. Hennes onlinekurser är superbra, om man bor för långt bort. Jag rekommenderar alla att gå dom, för man lär sig så oerhört mycket om sin hund och hundträning som ger resultat i längden. 

Josefine

Ulrika är väldigt pedagogisk, trygg och kunnig. Vi har gått kursen skälliga fido och lärt oss massor som hjälpt oss framåt i träningen. Vi kommer absolut fortsätta gå fler kurser hos Ulrika för att lära oss mer och få ännu fler verktyg/övningar.

Kerstin

Mycket pedagogiskt utan pekfinger!

Andrea

Otroligt kunnig och duktig! Har svar på vad man än undrar över. Jag kommer definitivt gå fler kurser för Ulrika 💗

Cecilia

Hjälper oss hur vi ska tänka och hjälpa vår hund i vardagen👍 Kanonbra!

Kundberättelser

Pepper & Sanna

Pepper, en liten blandras som omplacerades vid ung ålder började tidigt att göra utfall och skälla mot andra hundar på promenaden. Han ägare kom till mig för Privat coaching och vi jobbade på Peppers lugn, optimism och förmågan att ignorera andra hundar på promenaden. Nu kan han lätt gå förbi en annan hund utan att bry sig och har till och med fått några hundkompisar.